Mutant

Grupp 1: No Gods, No Masters (Meta-plot)
Regler: Mutant – År Noll
Spelare: Johan, Johan, Kristina, Martin, Stina
Kampanj: Arken Samhall börjar få slut på mat och  desperation bryter man sin isolering och börjar utforska sin omgivning. Arken finner Zongastar i det gamla vattenreningsverket, får kontakt med IMM på 4H-gården, lär känna den Biomekatroniska Doktor Hu och får ett ödesdigert möte med Nova-kulten i ledningsplats Bertil. Nova-kultens Forn-missil avslutar den röda dimmans hot mot zonens bosätningar. En allians byggs upp med Samfundet Stationen, där man bland annat enas om ett gemensamt krig mot den Andra Arkens kannibaler.  Tillsammans med Stationen finner man Ledningsplats Ceasar och våra hjältar försvinner… ad astra!

Grupp 2: Gambit Meta-plot)
Regler: Mutant – År Noll
Spelare: Gabriel, Christian, Johannes, Karolina, (Kristina)
Kampanj: Arken Stationen börjar försiktigt utforska sin omgivning och drar till sig uppmärksamhet från maskinvarelser, zongastar och dråparträd under sin utforskning av näromgivningen. En kanot-färd upp för floden tar de mot zonens center där de finner Dödovalen, Den Andra Arken och slavmarknaden.
En expedition tar de till Ledningsplats Adam där de finns en forn-kärra och ett mystiskt passerkort. Adam blir översvämmat med röta, men inte innan mycket användbart hittas där.
Efter Forn-missilen från Bertil gör Stationen obeboelig så enas Stationen med Plattformen, Silveräggets bosättning och Rådjurklanen i en gemensamt sökande efter ett nytt hem.

Grupp 3: Old World Blues (Flykten från Paradiset)
Regler: Mutant – Genlab Alfa
Spelare: Carl, Tom, Jennie Marijune, Kristian
Kampanj:  Två Vargar, en Räv, en Katt och en Tvättbjörn värvas till motståndsrörelsen. Deras erövrande av ett RobDes-gevär från Hund-klanen, samt deras insatser i att ena klanerna i gemensamt motstånd lägger grunden för Paradisdalens framtida frihet. Men när de skall rädda motståndsrörelsens ledare från fångenskap så går allt fel.

Grupp 4: When The Bough Breaks (Flykten från Paradiset)
Regler: Mutant – Genlab Alfa
Spelare: Jonas, Erik, Janne
Kampanj: En Björn med raseriproblem, en Hund som arbetar över revirens gränser som detektiv och en Befläckad Grävling med en fixering vid heder och ära tar vid när moståndsrörelsen nästan utplånas helt i ett slag från maskinerna.
Med grundarbetet lagt från motståndsrörelsens tidigare förkämpar tar denna trio över och lyckas rädda både RobDes-geväret och motståndsrörelsens ledare.
Kampen för Paradisdalen är dock inte slutet, utan bara början på slutet för de stackars djuren som lär sig sanningen bakom de hemska experimenten och som får ett möte med Människan som lämnar de misstänksamma och bittra.

Grupp 5: All My Friends Have Off Switches (Anden i Maskinen)
Regler: Mutant – Maskinaium
Spelare: Johan, Johan, Kristina, Martin, Stina, Johannes, Gabriel, Christian
Kampanj: I kollektivet Helium har en ny typ av Maskinsmitta börjat sprida sig, som från ingenstans. Samtidigt så sätter Konstruktet NODOS som styr Helium ihop ett nytt arbetslag, Walter, för att bromsa Kollektivets förfall. Kan Helium räddas? Kan Människans sista order hinna utföras?

Grupp 6: Heartache by the numbers (Katastrofens väktare)
Regler: Mutant – Elysium
Spelare: Carl
Kampanj: Ett nytt

Samtliga: Göborg welcomes careful drivers
Regler: Mutant – Samlingsregler
Spelare:
Kampanj: Zonen har under de senaste åren plågats av krig, djurens ankomst och bråk om revir, konflikter med robotarna och slutgiltligen ankomsten av Elysiums människor.  I kaoset av allt detta beslutar en mindre grupp extraordinära individer, många med inblandning i de senaste årens händelser, att grund att nytt Samfund:
Göborg

Herr Feiffs förening för främjandet av spel, rusdryck, tobak och videogram